Mine skindhandsker er federe end dine

Ja, jeg har en bekendelse, som jeg godt vil offentliggøre; mine nye skindhandsker er federe end dine, så det er jeg rigtig glad for. Og jeg ved godt, at det måske kan være en stor mundfuld at sluge, men sådan er realiteten altså. Haha. Ej, spøg til side – jeg har bare fået nogle handsker, som jeg er rigtig glad for, og det er da dejligt, er det ikke? Jeg er vildt glad lige nu, og det er næsten ligesom når, man får klippet den helt rigtig frisure. Så bliver man også rigtig glad, og derfor er det da også helt vildt fedt, kan jeg godt erkende.

download

Jeg ved godt, at det er lang tid siden, at jeg har været aktiv herinde, men jeg har noget, som jeg gerne vil sige jer. Jeg har fået et nyt arbejde, og det tager rigtig meget af min tid, men det skal ikke være et tegn på, at bloggen er ved at gå i vasken – for det er den slet ikke. Det går rigtig godt, og jeg har store planer for bloggen i sommerferien, hvor jeg stortset vil vie mit liv til at blogge, for det er sådan noget, som jeg rigtig godt kan lide. At være aktiv online.

Men ellers så vil jeg bare drikke noget vand, for det er jo rigtig godt vejr i dag, og derfor har jeg brug for at drikke noget vand, for det er godt for helbredet, huden og ens fugtighed – hvis man kan sige det sådan. Jeg henter lige en kande.