Kigger efter økologisk hudpleje

Hey gutter og gutinder, damer og herre, piger og drenge. Håber det går godt derude for jer alle sammen. Håber også at I kommer til at få en rigtig dejlig sommerferie og sommer.

Jeg kunne godt tænke mig lidt lækkert til mig selv, nu hvor solen snart kommer til at skinne for fulde gardiner. Hvad jeg har tænkt mig at købe til mig selv er noget dejlig økologisk hudpleje. Det er ret vigtigt for mig, at det er økologisk, da jeg går en del op i økologi. Det ved I også godt, hvis I har læst nogen af mine tidligere indlæg.

Har læst om noget olie der hedder Argan olie, og det skulle være noget af det bedste hudpleje, som man kan finde. Jeg har lige siddet og læst lidt om det på wikipedia, og det virker som om at der bare at der er så meget godt ved denne olie. Nå, men så har jeg vist også fortalt det, som jeg vil fortælle jer om denne olie, da det muligvis ikke interesserer jer alle sammen, så lad os da lige skifte emne en gang.

Nu har jeg snart haft sommerferie i fire dage, og jeg kan slet ikke få nok. Ved ikke helt hvorfor, men det er som om at jeg helt har glemt, hvordan det føles at have sommerferie. Hvis der er andre der lige skulle have glemt hvordan det føles, så kan jeg godt lige fortælle jer, at det føles rigtig, rigtig godt. Faktisk så godt at jeg håber at den aldrig slutter. Eller okay, den skal jo stoppe på et tidspunkt, for ellers betyder det jo bare at jeg ikke har fundet noget job, og det vil ikke være så godt.

Vi ses!