Eventyrrejser er ikke noget for konen

Eventyrrejser er ikke noget for konen. Må jeg selv rejse?

Det er et spørgsmål, der har trængt sig mere og mere på og faktisk går det mig lidt på, at svaret ikke er så åbenlyst som jeg gerne vil gøre det. Og det er derfor jeg kalder min kæreste for “konen” – for hvorfor vil hun ikke på eventyrrejser sammen med mig? Det er ikke fordi vi ligefrem har en 4-længet gård at passe!

Måske er hun bare blevet tvær fordi jeg vil på en tur til Arktis og Grønland, men så må hun jo komme med et godt forslag til, hvor hun selv synes at evertyrrejser kan foretages. Ud af skabet med dig, Gudrun Gækker!

Eventyrrejser er en kombination af mange spændende elementer

Når sandheden skal frem – og det ska den jo som regel – så vil jeg helst ha’ hende med for vi har det altid godt, når vi resjser nogen steder. Skulle man overraske hende med et lille fælles eventyr?

Eventyrrejser foretages som regel som en grupperejse og dermed i trygge rammer og de er ofte sammensat specieltfor unge, idet der tage udgangspunkt i en passende blanding af eventyr og kulturoplevelser! Med en dansk rejseleder sikres de bedste muligheder under hele turen. og misforståelser undgåes som regel.

Jeg kan forstå på det, jeg læser om eventyrrejser, at på disse rejser giver sammenholdet og de fantastiske rammer en tid fyldt med fart over feltet! Eventyrrejser er for personer, som gerne vil have flere aktiviteter og og komme vidt rundt, men dette kombineres med spændende undervisning i kulturen i det landet, man kommer til.

Hvis “konen” kan lokkes med fede oplevelser i rygsækken og får flyttet sine grænser, så er det ikke helt forgæves, vel?

Mit navn er Gregers Jovis og jeg bor i Kolding