Smukt hus til salg i Kolding

Hej venner!

Jeg har et ski’ smukt hus til salg i Kolding, så hvis nogen vil købe det, inden jeg sætter det til salg hos en mægler, så er det nu man skal slå til.

Mit hus er en anderledes og spændende villa med et diskret kig til Kolding Fjord og beliggende kun et stenkast fra skoven. Jeg har selv opført huset, der er i 2 etager med et flot indgangsparti, en underetage med entre, godt bryggers med vaskemaskine/tørretumbler og skabs- og bordplads samt et dejligt stort værelse – og integreret carport.

På førstesalen finder man 2 utrolige smukke og charmerende stuer en suite med lyse gulve, synlige lofts-bjælker og pejs – og ikke mindst et kig til fjorden som også kan nydes fra balkonen. Derudover et gæstetoilet med brusebad. Her finder man også et rummeligt køkken-alrum med lyse klinker og samme charmerende loft med synlige lofts-bjælker og ovenlys. Her er masser af bordplads til en store familie. Desuden findes et dejligt soveværelse med udgang til haven, et stort pænt badeværelse med bruseplads samt et godt børneværelse.

I haven findes en ældre udestue, som forlænger sommeren, samt en pragtfuld, hyggelig og nem have med 3 små terrasser.

Kom Koldinghus forbi – eller måske et hus til salg

Kolding og omegn er et godt sted at lede efter et hus til salg. Byen, der er kendt for sin dramatiske Danmarkshistorie, blandt andet konge-slottet Koldinghus der blev grundlagt engang i af 1200-tallet og som gennem flere århundreder var et af de vigtigste slotte i Danmark, er omgivet af smuk natur og i kommunen bor i dag flere end 87.000 indbyggere, som nyder godt af de mange servicetilbud – blandt andet skoler, børnehaver, plejehjem og idræts-faciliteter.

Der sker mere end nogensinde: Byen oplever en kraftig vækst i erhvervslivet og med håndboldklubben Kolding IF København er byen tillige kommet på det sportlige Verdenskort. Sådan! På kultur- og designfronten er Kolding blandt de førende byer i landet, blandt andet i kraft af Designskolen Kolding, House of Design og Kunstmuseet Trapholt. Skamlingsbanken og Christiansfeld er velkendte attraktioner, som hvert år besøges af mange gæster.

Mit hus liggger tæt på det meste, blandet andet Kolding Teater, Dronning Dorotheas Badestue, Mungo Park og Børnekulturhuset Nicolai for Børn. Legeparken og Slotssøbadet, hvor også familiens yngste kan være med, findes i gå-afstand. Kolding midtby med mange special-butikker og hyggelige caféer ligger kun et par stenkast væk. I byens udkant finder man Jyllands nok største indkøbscenter, Kolding Storcenter.

Leder du efter et hus til salg er både mit hus og Kolding værd et besøg 🙂

Mvh Jens Ove Verner, Kolding