Nyt tag er 30% billige i Jylland

Det påstår i hvert fald et firma fra Silkeborg, som tilbyder at lægge nyt tag på huse i hele landet til den specielle gode jyske pris. Det er almindelig kendt, at timelønningerne generelt er lavere i Jylland end f.eks. på Sjælland, men 30% er en markant forskel. Der kan dog faktisk være noget om snakken, for en hurtig rundringning med prisforespørgsler tyder faktisk på, at firmaet NettoTag er markant billigere end konkurrenterne.

En familie i Vejle skriver dog i en kommentar på NettoTags Facebook-side, at det måske ville være en ide at medregne de skjule gebyrer i de priser der oplyses. Kommentaren er ret ny, og da NettoTag ikke har svaret, tog vi kontakt til Vejle-familien, der netop for nyligt har fået et nyt tag fra NettoTag.

Rabat på nyt tag skal tages med et gran salt

”Vi er ganske godt tilfredse med taget, og det har samlet set også været billigere end de øvrige tilbud vi har modtaget”, medgiver Jan Petersen, som forleden skrev kommentaren på virksomhedens Facebook-side. Han mener dog, at markedsføringen er lige lovlig smart, fordi der efterfølgende påløber en lang række gebyrer på ydelser, som typisk er inkluderet i andre virksomheders tilbud på nyt tag. Gebyrerne fremgår af kontrakten med småt, så juridisk er alt i orden. Jan Petersen mener dog ikke, at det er helt reel markedsføring. Han har f.eks. måttet betale kilometergebyr på afstanden mellem Silkeborg og Vejle, et ekstragebyr for hurtig færdiggørelse, samt flere andre utraditionelle gebyrer.