Så står den ellers på isolering

Hej alle. Håber at I har det godt – det har jeg nemlig selv, og det er jo dejligt. I dag skal det handle om isolering. Det er nemlig sådan, at jeg er ved at få isoleret mit hus, og det glæder jeg mig til, for jeg har godt nok gået og frosset her i vinters, og det er jeg altså ikke så stor fan af, da jeg lynhurtigt bliver kold. Det har jeg derfor bestemt mig for, at der skal gøres noget ved, og derfor har jeg haft nogle ude for at foretage et tjek, og de mente, at det ville være en god idé, hvis vi fik isoleret huset noget bedre – så det er altså vores forårsprojekt.

images

Nå, men altså, der er jo også det ved det, at varmen siver ud, hvis man ikke har isoleret helt ordentligt, hvorfor det nok er en rigtig god idé, hvis man kan få det lavet, for, udover at det bliver koldt, så er det jo også helt vildt dumt, det der med, at man mister en masse penge på det. Det finder jeg ikke specielt tiltalende, og selvom man jo bruger nogle penge lige her og nu på at få isoleret, så er det jo helt perfekt i fremtiden, for der sparer man en masse penge på det, og det er jo det, som vi allerhelst vil, er det ikke det? Det skulle jeg mene.

Nu er det vist på tide, at jeg skynder mig ud af døren, for vi skal ud og spise, og det tog lige lidt længere tid at skrive det her indlæg, end jeg havde regnet med.