Måske en god idé med en animationsvideo

Hejsa med jer alle sammen.

Velkommen herinde på min ret så nye blog. Jeg har ikke helt besluttet mig for hvilken retning denne blog skal have, så her til at starte med bliver det lidt blandet slik.

Jeg kunne godt tænke mig lige at starte ud med at give jer et lille råd, og så kan I jo så selv bestemme, om det er noget I synes lyder fornuftigt eller ej. Er dog ret sikker på, at det er noget som nogen af jer garanteret kan bruge til noget.

Her forleden dag sad jeg og snakkede med en god kammerat om, hvordan han skal få spredt ordet omkring hans nye forretning, og der havde vi begge nogle idéer. Hans idé var rimelig simpel, og jeg synes selv det lød som en ret god plan. Han havde overvejet at få lavet en animationsvideo (http://animu.dk/) omkring sit nye produkt. Der er lavet ret mange undersøgelser efterhånden, som han viste mig, omkring animationsvideoer, og hvorfor det er en smart måde at markedsføre sig på. I kan nemt finde en masse artikler ved at søge på nettet omkring det. Nå, men det viser fx at 80% af forbrugere føler sig mere trykke ved at købe et produkt, hvis de først har set en video omkring produktet. Jeg synes selv det giver god mening, for tit på internettet, kan det godt være lidt svært at bedømme, hvad man egentlig får, hvis man skal læse sig frem til det. Derfor ville jeg selv også synes meget bedre om at bruge penge på noget, hvis jeg havde set en video om, hvad det gør først.

Håber det er noget I kan bruge til noget. Ellers kommer garanteret noget du kan bruge til noget i et af mine næste indlæg. Derfor vil jeg da lige anbefale jer, at I holder jer opdateret her på min blog.

Vi ses!