Godt med masser af nye stevia produkter

Hejsa med jer alle sammen. Godt at se at jer alle sammen her på min blog igen. Det betyder rigtig meget for mig at se alle dem, som kommer og læser med på min blog.

Jeg kunne godt lige tænke mig at fortælle jer noget, som jeg har læst meget om her det sidste halve års tid. Jeg er blevet helt vild med at læse omkring stevia! Det er altså bare en dejlig ting. Man kan også se at der er mange af de store kanoner, fx inden for sodavand, som er begyndt virkelig at få øjnene op for det. I Amerika har de vist haft stevia cola rimelig længe, men nu er det endelig begyndt at bevæge sig mod Europa.

Desværre er stevia altså heller ikke bare lige noget, som man finder nede i sin lokale købmand. Eller i hvert fald ikke i dem alle sammen. Derfor kan det være at du bliver nødt til at købe det over internettet, hvis du kunne tænke dig at prøve det af selv.

Hvis du ikke lige er helt klar over, hvad det er jeg taler om, så bare læs med her. Stevia er et sødemiddel, som er op til ‘søder’ maden op til 30 gange mere end normalt sukker. Derudover er de ved at at effektivt at udvinde det stof, som søder, og derved kunne få et produkt, som kan være op til 300 gange mere effektivt end sukker. Det er jo bare fantastisk, når man tænker på hvor mange sundhedsproblemer, som man kan beskylde sukker for at være skyld i.

Håber I blev klogere af mit indlæg. Ellers er det bare lige selv at komme igang med at læse om det.