Hvor finder man udsalg på Danefæ henne?

Goddag og velkommen til Bloggen!

Min kære lillesøster har fået sig en lille en, og jeg kan godt lige love jer for, at hun er det sødeste man kan forestille sig. Jeg vil rigtig gerne finde noget lækkert babytøj til hende, som jeg kan forære dem. Jeg har rigtig længe haft et rigtig godt øje til mærket Danefæ, og derfor vil jeg gerne finde noget af det mærke til dem. Lige nu sidder jeg så og lurer lidt på nettet, efter et sted, hvor man kan finde Danefæ på udsalg, for så kan jeg jo købe endnu mere, hehe. Hvis det ikke lykkedes, så må jeg jo bare købe lidt mindre. Én ting der er i hvert fald er sikkert er, at det bliver det mærke 🙂

Hvis der er nogen af jer, læsere, derude som har en god idé til, hvad man ellers kan give en nybagt mor, og hendes baby, så vil jeg hjertens gerne se en kommentar fra jer nedenunder dette indlæg, i kommentarfeltet. Det kan også være andre gode idéer til hvad man kan gøre for dem, eller lave med dem. Det er første gang at jeg er blevet onkel, og jeg vil så gerne være så stor en hjælp for dem, som muligt. Måske vil en nybagt mor egentlig også gerne være alene? Jeg ved det ikke. Alle råd bliver modtaget med kyshånd – det kan jeg love jer for.

Håber på nogle gode idéer og råd fra jer. Vi ses snart her på bloggen igen!

Hej hej 🙂