Server hosting med dansk baggrund

5Der stilles i dag høje krav til webhoteller. Et webhotel er vigtigt for, at virksomhedernes hjemmesider kan køre ordentligt. Hvis den ikke gør det, er det vigtigt, at du hurtigt kan komme i kontakt med webhotellets kundeservice og finde ud af, hvad problemet er.

Proudwing er et af de danske firmaer på markedet, der tilbyder dig et webhotel. Fordelen ved at vælge et dansk webhotel er, at dine data er tæt på. De bliver altså opbevaret i Danmark. Derudover betyder det også, at deres kundeservice er på dansk. Det kan være en stor hjælp i forhold til din server hosting. Så behøver du ikke at bøvle med en kundeservice, som du ikke rigtig kan forstå.

Flere forskellige pakker af server hosting til dig og din virksomhed

Proudwing har flere forskellige pakker i forhold til webhoteller. Det er blandt andet en helt basic pakke. Det er til den lille virksomhed. Derudover har de også tre andre pakker. Den største er til den store virksomhed, der hver dag har mange besøgende på deres hjemmeside. Når du har det, er det vigtigt, at du har et webhotel, der understøtter de mange besøgende. Ellers kan du risikere, at siden går ned.