Her finder du dit Stjernetegn + lidt ekstra

Hej Universets folk,

Jeg har lige været en tur hjemme ved min veninde og have en rigtig god middag, kun mig og hende, og vi havde en rigtig hyggelig aften med god mad og god vin, samt en masse snak og grin om gamle dage og nyere tid.

Noget som vi talte meget om var at vi var begge begyndt at læse dagshoroskoper fordi vi begge følte at det var noget at vi fik en masse positive oplevelser af, foruden at det er en flot hjemmeside og at der er mange interessante ting man kunne læse om, så det var lidt sjovt at snakke om, og jeg var meget overrasket over at hun også havde stor glæde af det.

Når jeg kommer hjem så vil jeg lige se om der er noget nyt for mit stjernetegn Skytten og se om der ligger noget godt for mig i fremtiden, for eksempel en ny kæreste eller en ny bil eller nogle penge hehe, ej det er gas jeg har hvad jeg skal bruge og er mere end tilfreds med mit liv.

Jeg har lært mig selv at det er vigtigt at give plads til andre end mig selv for vi er alle helt forskellige og der er ikke to der er ens, fordi vi er alle født på et helt specielt tidspunkt som har noget med stjerne placeringen på det tidspunkt du bliver undfanger – ikke født – det er ikke noget med det at gøre.

Du kan læse mere om Stjernetegnet skorpion + lidt ekstra på siden.

Nu må i alle sammen have en dejlig dag og må stjernerne lede jeres liv i lyset.