Danefæ – Dansk Babytøj

Der er mange der er gode til at lave tøj men der er få som kan lave baby eller børnetøj i en høj kvalitet til en meget lav pris – Derfor vil jeg med stolthed gerne nævne det danske mærke Danefæ som laver utroligt godt tøj til børn og man kan være sikker på at der er tænkt på materialet er blødt og skånsomt til børnehuden og man ved også at det er produceret under ordentlige forhold, for det er da noget som er meget meget vigtigt også. Man vil ikke købe noget baby tøj som er lavet af børn nede i Indien – det siger jo sig selv ikke sandt!

Preemie-Baby-Clothes-5

Nå men det er dejligt at have nogle steder på nettet der tilbyder den slags tøj og det kan du se lige her – Der er en masse at vælge i mellem så der skulle gerne være noget for enhver smag og for et hvert behov. Hvad skal man ellers ønske sig ? Det er svært at ønske sig meget mere synes jeg hehe.

Nu er det ved at være sommer og alt det vinter tøj som jeg har nu det kan jeg give videre til min veninde som lige har fået barn og det er dejligt at man kan hjælpe hinanden på den måde for vi har begge en lille pige. Min pige hedder Rosa og hendes hedder Lilian.

Det er dejligt at mødes på en café og hygge snakke sammen synes jeg, det er noget som vi begge nyder at gøre en del.